PRESENTACIÓ DE L’EMPRESA

Ubicada a les rodalies de Barcelona, l’empresa Recuperacions Masnou compta amb més de 50 anys d’experiència en el sector de la recuperació i reciclatge. Regentada pels germans Masnou, Recumas és el resultat de l’evolució històrica constant d’un primer negociemprès pel senyor Àngel Masnou i Vila, pare d’aquests.
Amb un equip humà excepcional, capacitat i amb experiència, la nostra empresa posa a disposició de qui ho precisi, una amplia varietat de serveis i productes per a poder satisfer les seves necessitats, sempre amb un tracte professional, cordial i personalitzat.

Més de 41.000 m² entre les instal•lacions de Sant Celoni i Sant Feliu de Buixalleu, i una flota de 32 camions, ens permeten treballar amb volums importants i donar cobertura a una bona part del territori Regional, a l’hora que ens possibilita, cada vegada en major mesura, obrir les portes a empreses de caràcter nacional i internacional.

 

HISTÒRIA

Recuperacions Masnou neix com la continuació de l’activitat que va emprendre el senyor Àngel Masnou i Vila l’any 1963, després de treballar 22 anys en una fabrica de productes químics de Sant Celoni.

Mica en mica, comprant i venent alguns materials; des de paper i ferralla, fins a pells de conill, va anar-se consolidant l’inici d’un negoci familiar. Ben aviat s’hi van incorporar la seva filla i el seu gendre, i més tard i progressivament, els seus dos fills petits que sempre que podien estaven al seu costat ajudant-los i acompanyant-los arreu.

Amb el pas dels anys, l’empresa va anar creixent amb l’esforç de tots plegats, però desgraciadament l’any 1980 i a l’edat de 54 anys, el senyor Àngel Masnou, fundador del negoci, morí.

A partir d’aquell moment, l’activitat va passar a ser de titularitat dels germans Salvador i Àngel Masnou, i del seu cunyat Ramón Busquets; que units van anar fent créixer el negoci fins que l’any 1995, en el que el volum del mateix els va conduir/portar a crearla societat Recuperacions Masnou SL (Recumas).

Des de llavors, la empresa ha experimentat un desenvolupament constant, arribant a ser el negoci que és avui en dia, i consolidant-se com una de les companyies més importants en el sector de la recuperació a Catalunya.

historia
 

missio

MISSIÓ

Recumas té com a objectiu principal la recuperació i la valorització màxima de tots els residus que gestiona. Aquest procés es duu a terme mitjançant la classificació i condicionament dels materials per al seu posterior reciclatge; d’aquesta manera donem una segona vida a una gran part dels residus que es generen, tant a nivell particular com industrial.

La nostra empresa tracta de exercir tots els seus processos de la manera més sostenible per a contribuir al desenvolupament sustentable de la seva activitat, i reduir el seu impacte en l’entorn i en la societat.

qualitat

QUALITAT I MEDIAMBIENT

La qualitat és un concepte molt important per a la nostra empresa. Realitzar tots els processos i activitats de manera respectuosa amb el medi ambient, eficient i eficaç és quelcom bàsic en la nostra filosofia corporativa; i així ho avalen els certificats ISO 9001 i 14001, amb els que contem des de l’any 2008.

ISO 9001 Estàndards de qualitat i gestió d’aquesta

ISO 14001 Estàndards de gestió mediambiental eficaç

visio

VISIÓ

Recuperacions Masnou busca consolidar-se com una empresa capdavantera en el seu sector, oferint un tracte professional, cordial, personalitzat i eficient als seus col·laboradors.

De la mateixa manera, vol afrontar l’actual situació econòmica sense deixar de créixer i de tenir més presència arreu del territori.

 

ON ESTEM


Les nostres oficines estan en el Polígon Industrial Molí de les Planes, c/Rec del Molí, 3-5, 08470 Sant Celoni (Barcelona).

93 867 07 95
93 867 52 60.

recumas@recumas.com

El nostre horari d’atenció al client, en oficines i planta, és de: 08:00 a 20:00 (no tanquem al migdia).