PRESENTACIÓ DE L’EMPRESA

Ubicada a les rodalies de Barcelona, l’empresa Recuperacions Masnou compta amb més de 50 anys d’experiència en el sector de la recuperació i reciclatge. Regentada pels germans Masnou, Recumas és el resultat de l’evolució històrica constant d’un primer negociemprès pel senyor Àngel Masnou i Vila, pare d’aquests.
Amb un equip humà excepcional, capacitat i amb experiència, la nostra empresa posa a disposició de qui ho precisi, una amplia varietat de serveis i productes per a poder satisfer les seves necessitats, sempre amb un tracte professional, cordial i personalitzat.

Més de 41.000 m² entre les instal•lacions de Sant Celoni i Sant Feliu de Buixalleu, i una flota de 32 camions, ens permeten treballar amb volums importants i donar cobertura a una bona part del territori Regional, a l’hora que ens possibilita, cada vegada en major mesura, obrir les portes a empreses de caràcter nacional i internacional.

 

HISTÒRIA

Recuperacions Masnou neix com la continuació de l’activitat que va emprendre el senyor Àngel Masnou i Vila l’any 1963, després de treballar 22 anys en una fabrica de productes químics de Sant Celoni.

Mica en mica, comprant i venent alguns materials; des de paper i ferralla, fins a pells de conill, va anar-se consolidant l’inici d’un negoci familiar. Ben aviat s’hi van incorporar la seva filla i el seu gendre, i més tard i progressivament, els seus dos fills petits que sempre que podien estaven al seu costat ajudant-los i acompanyant-los arreu.

Amb el pas dels anys, l’empresa va anar creixent amb l’esforç de tots plegats, però desgraciadament l’any 1980 i a l’edat de 54 anys, el senyor Àngel Masnou, fundador del negoci, morí.

A partir d’aquell moment, l’activitat va passar a ser de titularitat dels germans Salvador i Àngel Masnou, i del seu cunyat Ramón Busquets; que units van anar fent créixer el negoci fins que l’any 1995, en el que el volum del mateix els va conduir/portar a crearla societat Recuperacions Masnou SL (Recumas).

Des de llavors, la empresa ha experimentat un desenvolupament constant, arribant a ser el negoci que és avui en dia, i consolidant-se com una de les companyies més importants en el sector de la recuperació a Catalunya.

historia