Des de Recumas volem llançar una nova iniciativa solidària per poder ser partícips en gran mesura d’un major nombre de projectes d’aquest caràcter.

Habitualment, moltes de les causes que busquen finançament a través d’aquests mètodes, tenen uns costos molt elevats, la qual cosa fa que, per exemple, el procediment de subvencionar un propòsit mitjançant el reciclatge de taps sigui més lent del que es desitjaria.

Llavors, o bé som pacients, o bé… RECICLEM AMPOLLES D’AIGUA SENCERES! Si! El plàstic de les ampolles d’aigua (PET), és un gènere més valuós que el dels taps, la qual cosa significa que es poden recaptar molts més fons que si només es recicla una petita part de l’ampolla; a més aquesta acció suposa un gran benefici; ja que en primer lloc es dóna una segona vida a un element tan habitual en les nostres vides com les ampolles, i en segon lloc s’incrementen els ingressos per poder accedir a aquelles eines o tractaments per millorar la vida dels ho necessiten.

Així doncs, Recumas busca que aquesta iniciativa cobri vida perquè les persones que ho necessitin, puguin aconseguir alguna cosa que, d’una altra forma, seria més difícil d’obtenir. PER DESCOMPTAT, RECUMAS ES COMPROMET A VALORITZAR I GESTIONAR AQUEST MATERIAL PERQUÈ TOTHOM OBTINGUI EL SEU BENEFICI!

COL·LABORA AMB LES AMPOLLES D’AIGUA SOLIDÀRIES!

ÚNICS REQUISITS

Això sí! És molt important que les ampolles siguin solament d’aigua, ja que el plàstic queda més net que a diferència d’altres envasos PET que contenen, refrescs, oli etc., els quals queden impregnats de les substàncies que contenen i són més difícils de netejar.

També és important la manera en la qual s’han de doblegar, sobretot, per poder acumular moltes en el mateix lloc.

En aquest vídeo, els ensenyem la manera correcta de plegar una ampolla de la forma més eficient.